Diensten

PT uurtje

PT uurtje

Het is mogelijk zelf te bepalen hoe vaak en wanneer je samen wilt trainen. Op deze manier kun je jouw training binnen het schema van iedere dag inpassen.

Trajecttraining

Binnen een traject van minimaal tien lessen worden alle methoden toegepast, die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Deze methoden variëren van krachttraining, mental coaching en cardiotraining, tot bijvoorbeeld voeding en ademhalingstechnieken.

Traject Training
Ontsporings-Detectiescan

ONTSPORINGS-DETECTIESCAN

Een belangrijk instrument om te zien waar er zwakke schakels in het beweegpatroon zijn, is een ontsporingsdetectiescan. Met deze methode wordt zichtbaar waar er verbeteringen in de houding van het frame mogelijk zijn. Deze verbeteringen kunnen we samen realiseren in een trajecttraining.

FUNCTIONEEL VOEDEN

Om meer inzicht te krijgen in jouw eigen eetpatroon, leer ik je een functionele voedingsinname aan met gebruik van normale dagelijkse producten. Hier kom je erachter hoe voeding werkt en je hierin verstandige keuzes maakt.

assets-06
assets-07

SMALL GROUP TRAINING

Trainingen in groepen van twee personen zijn ook mogelijk. Dit kan je extra motiveren en geld besparen. Hiervoor worden juiste trainingsdoelen opgesteld, zodat jij je persoonlijke doelen blijft behalen.

TRX-Kettlebel-Weightlifting

TRX/KETTLEBEL/WEIGHTLIFTING

Wanneer je je verder wilt specialiseren in één van de facetten binnen fitness, kunnen we hier samen, tijdens een PT-uur, mee aan de slag gaan. Na een training kun je zelf verder met aangeleerde technieken. Binnen een TRX-training bouw je met behulp van weerstandbanden kracht, balans en core-stabiliteit op. Door verandering van de intensiteit van de banden, kan deze oefening voor iedereen een uitdaging zijn en wordt gewerkt aan een sterk frame. Een kettlebell is de Russische kanonskogel, waarmee het hele lichaam op de gebieden kracht, cardio en stabiliteit aangepakt wordt. Met een training in weightlifting, focussen we samen op het verbeteren van je traintechnieken bij de zwaardere lifts.